Vår Sushi Meny

Säg bara ifrån om det är något ni inte tycker om eller är allergiska mot så byter vi givetvis ut det mot något likvärdigt.

MENY 1, 8 bitar

100 kr

4 mix maki

4 mix nigiri

120 kr

6 mix maki

6 mix nigiri

140 kr

8 mix maki

6 mix nigiri

160 kr

8 mix maki

8 mix nigiri

145 kr

4 mix maki

8 mix nigiri

100 kr

4 maki

6 mix nigiri

130 kr

5 mix maki

5 mix nigiri

130 kr

10 sotade lax

Tack alla kunder för 1000+ recensioner!

Omdömen från kunder

Trevligt bemötande och en prisvärd buffé som är vällagad. Dessutom ingår sushi samt även en mongolisk buffé där man väljer råvaror själv och får det tillagat med olika såser av en kock. Rekommenderas verkligen om man uppskattar det asiatiska köket!
Ulf
Denna restaurang är jättemysig trots att den rymmer så mycket folk. Jättetrevlig och serviceminded personal. Vi var där på kvällen och åt av a'la carten och det var supergott. Min väninna har varit där många gånger på dagen med sin familj och ätit av buffén och hon berömmer även den och hennes 8-årige son tycker att de har den godaste sushin. Bra priser och rekommenderas varmt. Coronavänligt med långt mellan borden, handsprit överallt osv.
Elisabeth
Jamen finns det nått annat att säga än "WOW!"? Bra mat - både middags buffen och den lite enklare lunch buffen har något för alla. Efterrätts buffen bjuder på kaffe, te, pannacotta, chokladpudding, småkakor med mera. Jäklar så gott!
Mats